Dnevni izleti

Za naše goste i posjetitelje organiziramo dnevne izlete!

Organizacija dnevnih izleta

Pogledajte dalje

 

NACIONALNI PARK KORNATI - DNEVNI IZLET

Nacionalni park Kornati se u turističkim publikacijama često spominje kao “nautički raj”. I doista,u slalomu koji vodi kroz 89 nezaboravnih otoka, otočića i grebena u Nacionalnom parku Kornati, testirat ćete sve svoje nautičke vještine, pogotovo ako vam i prognoza oteža put …

Za rezervacije i ponude kontaktirajte nas!

ZLATNI OTOK VRGADA - DNEVNI IZLET

Vrgadu čine šljunčane i pješčane uvale, ugodne borove šume i mediteranska vegetacija oduševit će svakog posjetitelja u potrazi za mirnim odmorom. Otok dug samo 3 km, ima brda visine do 112 m na sjeveru i jugu, a više od dvije trećine obrastao je gustom borovom šumom. Vrgada je jedinstveno mjesto, okruženo s 15 drugih, uglavnom malih, šljunčanih otoka.

Za rezervacije i ponude kontaktirajte nas!

NATIONAL PARK PLITVIČKA JEZERA - DNEVNI IZLET

Svojim izuzetnim prirodnim ljepotama ovo je područje oduvijek privlačilo ljubitelje prirode, a već 8. travnja 1949. proglašeno je prvim hrvatskim nacionalnim parkom. Proces formiranja sedre ili sedrenih barijera, rezultirao je stvaranjem jezera, te je izvanredna univerzalna vrijednost za koju su Plitvička jezera međunarodno priznata 26. listopada 1979. godine kada su upisana na UNESCO-vu listu svjetske baštine.

Za rezervacije i ponude kontaktirajte nas!

NACIONALNI PARK KRKA I ŠIBENIK - DNEVNI IZLET

Nacionalni park je prostrano i prije svega nepromijenjeno područje iznimne prirodne vrijednosti, uključujući jedan ili više sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava. Svrha parka je prvenstveno služiti znanosti, kulturi, obrazovanju irekreaciji, a za posjetitelje su uvedene i turističke aktivnosti.

Za rezervacije i ponude kontaktirajte nas!

PARK PRIRODE VRANSKO JEZERO - DNEVNA TURA

Putujući Jadranskom magistralom prema sjevernoj Dalmaciji, između dva povijesna grada Zadra i Šibenika, naići ćete na prirodni fenomen – dvije jednako lijepe, a opet posve različite azurno plave vode. . S jedne strane ćete naići na razvedenu obalu Jadrana, poznatu po svojoj ljepoti i čistom moru, a s druge strane najveće prirodno jezero u Hrvatskoj.

Za rezervacije i ponude kontaktirajte nas!

Adresa

Put Soline 49, Biograd na Moru,

HR-23210

Email

info@sanantonio.hr

Rezervirajte sobu još danas

San Antonio mediteransko selo