Mediteransko selo San Antonio – Turističko naselje San Antonio prostire se na više od 17000 četvornih metara usred stogodišnje borove šume, a nalazi se na svega 200 metara od plaže Soline. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju svijetle sobe u tradicionalnim bungalovima kamenih zidova.

Sve sobe turističkog naselja Mediterranean Village San Antonio imaju velike prozore, TV s kabelskim programima, mini bar i kupaonicu. Također, svi bungalovi uključuju namještenu vlastitu terasu. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi.

Svakog se dana u klimatiziranoj blagovaonici ili na terasi poslužuje bogat švedski stol za doručak i večeru. U okviru objekta također su dostupni restoran, bar i kafić.

Teniski centar smješten je svega nekoliko metara od objekta. Središte Biograda na Moru udaljeno je 700 metara.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Biograd na Moru’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 9,0 za svoj boravak udvoje u Mediteransko selo San Antonio.

„Lijepo urđeni okoliš, lijepi restoran, hrana je ukusna, boravili smo početkom Rujna, pa prema tome nije bila gužva, nema buke. Odličan je položaj jer su plaže i centar grada udaljeni svega nekoliko minuta hoda.”

„Svi u objektu su jako ljubazni i susretljivi. Vlasnik treba biti ponosan na svoje zaposlenike, radi njih smo se osjecali odlično👍. Lokacija je super, prava malo oaza za uživanje u blizini plaže i centra grada. Kucice su udobne i uredne, bazen super, okolis lijepo uređen…😊”

Vrlo lijepo uređen okoliš u naselju, uredne sobe. Naselje je smješteno u borovoj šumi, tako da je cijeli dan ugodna temperatura. Ukusna hrana u restoranu.

A very rich and tasty breakfast. The pool was great for an afternoon swim and the staff were nice. The room was exactly the same as in the pictures and the bathroom was clean. Overall a satisfying accommodation.

Lijepo uredjen okolis, blizina plaže, organizacija na nivou

mediteransko selo san antonio