Kampiranje u Biogradu na Moru

10. rujna 2020

Kampiranje u Biogradu na Moru? Tražite idealno mjesto u prirodi za bijeg od svakodnevice gdje ćete vi i vaša obitelj provesti nezaboravne ljetne praznike? Na pravom ste mjestu!

Prema postojećim istraživanjima Hrvatska se nalazi visoko na ljestvici kada je u pitanju kampiranje. To može zahvaliti bogatim i raznolikim prirodnim ljepotama kao i očuvanoj obali koja svake godine privlači sve veći broj turista.

Kada govorimo o kampiranju smještaj je osiguran, dakako, u kampovima, ali i apartmanima te mobilnim kućicama. U potpunosti je prilagođen obiteljskim potrebama.

Tijekom posljednjih nekoliko godina brojnim je kamperima Biograd na Moru postao omiljena destinacija što zbog pregršt zabavnih, kulturnih i vodenih aktivnosti, što zbog vrhunske i kvalitetne usluge.

Grad se nalazi u Srednjoj Dalmaciji, okružen je s čak 5 nacionalnih parkova te uvijek prepunim i ponudom bogatim parkom prirode Vransko jezero. Među nacionalnim parkovima posebno mjesto zauzimaju Kornati koji slove kao jedni od najljepših u Hrvatskoj. Kamp Biograd na Moru.

Zbog blizine navedenim prirodnim znamenitostima, u Biogradu se svakodnevno organiziraju jednodnevni izleti autobusima i brodovima do obližnjih povijesnih gradova odnosno do morskih arhipelaga. Svi ljubitelji vodenih sportova također će doći na svoje: u sklopu kampova održavaju se razne vodene aktivnosti za sve generacije. Okušajte se u vožnji kanua ili kajaka te s prijateljima krenite u nezaboravnu avanturu na pučini mora. Za one nešto hrabrije preporučujemo jedrenje, a ne smijemo zaboraviti niti na istraživanje bogatog podmorskog svijeta koje će vas oduševiti na prvu.

Prirodne ljepote, duge uređene plaže, odlična gastro ponuda i bogati turistički sadržaj… Sve ovo utjecalo je na to da se Biograd prometne u najposjećeniju ljetnu destinaciju na Jadranu.

U samom gradu postoji desetak kampova, a najviše se ističe Mediteransko selo San Antonio Biograd. Smješteno neposredno uz more, bogatog sadržaja i dodatnih aktivnosti, ovo je selo postalo nezaobilazna odredišna točka mnogih generacija. Osjetite pravu čaroliju Biograda i prepustite se uživanju u jedinstvenim prirodnim ljepotama Hrvatske. Kampiranje u Biogradu na Moru.

Rezervirajte smještaj

Planirajte svoj odmor te rezervirajte željenu smještajnu jedinicu u Mediteranskom selu San Antonio,
kontaktirajući nas direktno za personaliziranu uslugu rezervacije na mail link info@sanantonio.hr ili +385 91 2849152.

Pogledajte našu ponudu