Adrenalinski odmor u Biogradu

05. listopada 2020

ADRENALINSKI ODMOR U BIOGRADU

Za vrelih ljetnih dana, odmarajući uz naš azruno plavi bazen, mogli biste poželjeti upustiti se u malo adrenalinske zabave. Biograd na Moru nudi upravo to – zabavu za cijelu obitelj i sve generacije.

Zabavni park

Fun park Biograd prvi je tematsko – zabavni park u Hrvatskoj koji se prostire na 45 tisuća metara kvadratnih. Djeca, ali i cijele obitelji ovdje će pronaći pustolovinu za sebe. Iako odabir neće biti lagan jer ovaj zabavni park nudi više od dvadeset vožnji poput roller coaster-a, panoramskog kotača, mega ljuljačke ili pak vodenog tobogana, ovdje zabava ne prestaje. Uz to, tu su i razni zabavljači poput pjevača, stand-up komičara, žonglera i mađioničara, kao i večernji koncerti i razna tematska događanja. Opuštanje od adrenalina preporučamo uz klasične arkadne igrice u Games Hall igraonici. 

Kako ovaj zabavni park, koji svake godine otvara vrata krajem travnja, stalno nadopunjuje svoj bogat sadržaj, svakako se raspitajte za nove ponude i mogućnosti na recepciji Mediteranskog Sela San Antonio.

Adrenalinski park

Uživanje u adrenalinu čeka vas u Adventure Park Biograd koji je smješten u borovoj šumi, na samom ulazu u grad. Ovaj park nudi niz sadržaja na kojima možete testirati svoju hrabrost i okretnost a sastoji se od poligona i koncepta platformi koje su međusobno povezane raznim preprekama i sajlama. 

Niz zadataka vještine i izdržljivosti na raznim nivoima, od početnih do naprednih, staze prilagođene za sve uzraste i obavezni zip line, garantiraju vam cjelodnevnu zabavu. Više informacija pronaći ćete kod našeg recepcijskog osoblja.

Podmorska avantura

Iz polupodmornice s podvodnom kabinom i velikim staklenim stijenama, pruža se nezaboravan pogled u predivan morski svijet, a sa palube uživati ćete u osebujnoj panorami Pašmanskog kanala i njegovih otoka. U ponudi su dnevne i noćne ture, specijalna tura „zalazak sunca“ i posebne ture za dječje ekskurzije.

Noćne vožnje svakako pružaju poseban doživljaj jer omogućuju nesvakidašnji pogled u tajanstveni noćni život stanovnika mora.

Sve ovo, i još mnogo više, čeka vas u neposrednoj blizini Mediteranskog Sela San Antonio koji će vas, nakon adrenalinom ispunjenog dana dočekati ukusnim specijalitetima i pićem za laku noć.

Pravi adrenalinski odmor u Biogradu na Moru…

Prijave i rezervacije:

Mediteransko selo San Antonio

Rezervirajte smještaj

Planirajte svoj odmor te rezervirajte željenu smještajnu jedinicu u Mediteranskom selu San Antonio,
kontaktirajući nas direktno za personaliziranu uslugu rezervacije na mail link info@sanantonio.hr ili +385 91 2849152.

Pogledajte našu ponudu