Daleko od gužve: Predstavljamo vam San Antonio Mediteransko selo

25. siječnja 2021

Smješteno daleko od gužve, a opet u blizini plaže i brojnih aktivnosti, idealno pozicionirano selo San Antonio je vaš savršeni odabir za odmor. Ovo posebno i jedinstveno naselje, nalazi se na području većem od 17 000 m2 sa 69 kamenih bungalova, pružajući vam potpunu privatnost i mir. Pozivamo vas da doživite prijateljsku uslugu i visoko funkcionalne sadržaje, u kojima ćete zasigurno doživjeti opuštajući odmor. Nikad nećete zaboraviti uspomene koje stvorite u Mediteranskom selu San Antonio.

San Antonio je smješten u Biogradu na moru, malom gradu smještenom 28 km južno od Zadra.  Grad ima 5,500 stanovnika, i idealno je pozicioniran u blizini Zadra, kao i drugih manjih mjesta i sela u okolici.  Ekonomija se bazira na poljoprivredi, turizmu i ribarstvu. Ujedno, tri su velika nacionalna parka smještena u blizini, a koja svakako predlažemo posjetiti tijekom vašeg boravka u San Antonio naselju. To su Paklenica, Kornati i Krka Rijeka, ali svakako ne možemo izostaviti te ne spomenuti jezero Vrana, Park priorde Telašćica i brojne obližne otočiće i sela. Ima toliko toga za vidjeti i doživjeti u okolici prekrasnog Biograda – naši prodajni predstavnici stoje vam na raspolaganju a kako bi vam preporučili najzanimljivija mjesta za posjetiti tijekom vašeg boravka.

Naselje se sastoji od 69 kamenih bungalowa, od kojih je svaki u potpunosti opremljen modernim sadržajima, te uključuje: prostranu sobu, kupatilo s tušom ili kadom, i malu privatnu terasu. Za veće obitelji, na raspolaganju vam stoje dvije povezane sobe, a kako bi u potpunosti ispunili očekivanja moderne obitelji i zadovoljili sve vaše potrebe. Sve sobe imaju kabelsku televiziju, mini bar, wifi i klima uređaj. Također, u okviru naselja nallazi se prostrani restoran koji nudi doručak, ručak i večeru. Dodatno, ne zaboravite se odmoriti i uživati u vremenu za sebe. Predlažemo vam obavezan posjet našem vanjskom bazenu, posebno u jutarnjim satima, za maksimalno opuštanje. U café- baru San Antonio pronaći ćete  brojne vrste pića i toplih napitaka – opustite se u dobrom društvu i uživajte u bogatoj ponudi San Antonio sela.

Naš resort smješten je u samoj blizini plaza i brojnih aktivnosti u kojima možete uživati sa svojim najmilijima.  Također, u okviru našeg naselja možete pronaći i Kid’s corner – vaši najmlađi će zasigurno uživati u brojnim aktivnostima koje nudimo.

Da li ste već započeli planirati vaš savršeni odmor, daleko od gužve i asfalta? Kontaktirajte nas već danas na info@sanantonio.hr / 00 385 91 2849152

Rezervirajte smještaj

Planirajte svoj odmor te rezervirajte željenu smještajnu jedinicu u Mediteranskom selu San Antonio,
kontaktirajući nas direktno za personaliziranu uslugu rezervacije na mail link info@sanantonio.hr ili +385 91 2849152.

Pogledajte našu ponudu