Mediteranski odmor po mjeri

23. prosinca 2022

Iskusite potpun doživljaj neponovljivog odmora u Mediteranskom selu San Antonio dok uživate u suncu, čistom morskom zraku i odmarate se na ležaljci uz bazen okruženim gustom borovom šumom.   Kvalitetan san, šarm kamenih kućica i smoothiji od domaćeg voća i povrća dok na kožu nanosite blagotvorno maslinovo ulje za sunčanje samo su neki od doživljaja.

Stoljetni borovi i domaće namirnice

Naša vizija dobro balansiranog obiteljskog putovanja utkana je u ponudu Mediteranskog sela San Antonio koje je u neposrednoj blizini brojnih sadržaja, a istovremeno omogućuje iskustvo mirnog odmora i osjećaja privatnosti.  Naselje se prostire na čak 17.000 četvornih metara i zahvaljujući gustom borovom šumom uspješno skriva 69 kamenih kućica, bazen i restoran od šušura obližnje plaže Dražica udaljene 300 m.  Ambijent je uistinu poseban, radi ugodnih mirisa stoljetnih borova i umirujućeg cvrkuta ptica i cvrčaka.  Samo 10 minuta laganog hoda dijeli Vas od centra povijesnog grada Biograda.

Sva jela u restoranu i pića u caffe baru pored bazena koriste svježe i lokalno uzgojene organske namirnice, poput svježeg mesa i ribe, organskog voća i povrća.

Mediteransko selo San Antonio

Bazen u naselju

Biograd plaža

Bazen – mjesto susreta i čiste ugode

Otvoreni bazen nalazi se u srcu naselja, idealan je za boravak Vaše djece, a kako bi Vi mogli uživati u jutarnjoj svježini morskog zraka s obližnje plaže i omiljenom koktelu s mentom ili zdravom smoothiju spravljenim od domaćeg voća i povrća.  Iskoristite blagodati podneblja i nanesite sloj maslinovog ulja na kožu dok se sunčate u jutarnjim satima.

Masline i maslinovo ulje – jeste li znali?

Kao jedna od najstarijih i najzdravijih namirnica s ljekovitim svojstvima, masline sadrže visoku koncentraciju bakra, metala neophodnog za izgradnju vezivnog tkiva i kolagena te za razvoj i održavanje krvnih žila, kože, kostiju i zglobova.

Uz masline vezana su 3 atributa s blagotvornim djelovanjem na zdravlje:

  1. Prevencija raka radi antioksidantnih svojstava
  2. Prevencija srčanih tegoba radi sastojka biophenola koji sprečava suženje arterija
  3. Prevencija čira i raka želuca

Maslinovo ulje pak pomaže u mršavljenju, postizanju mladolikog izgleda te ujedno pružanju svojstva snažnog afrodizijaka.  Mršavljenje se postiže time što maslinovo ulje smanjuje neosjetljivost na inzulin i pomaže pri razbijanju masnoće unutar masnih ćelija, a aromatizirani ekstrakti u ulju pak daju veći osjećaj sitosti.

Već od antičkih dana se smatralo da maslinovo ulje pridonosi mladolikom izgledu kože, a u prilog tome ide činjenica kako služi kao glavni sastojak u vrhunskim maskama i kremama za jačanje noktiju i kose. Prema narodnom vjerovanju maslinovom ulju se pripisuju i afrodizijačka svojstva jer se smatra da daje snagu i živahnost ljubavnim partnerima.

Rezervirajte smještaj

Planirajte svoj odmor te rezervirajte željenu smještajnu jedinicu u Mediteranskom selu San Antonio,
kontaktirajući nas direktno za personaliziranu uslugu rezervacije na mail link info@sanantonio.hr ili +385 91 2849152.

Pogledajte našu ponudu