San Antonio – u srcu prirodnih ljepota, zabave i povijesti

24. siječnja 2023

Boravak u šarmantnim kamenim kućicama dio je jedinstvenog iskustva odmora u oazi mira u Mediteranskom selu San Antonio.  Stoljetni borovi, blizina plaže, autohtona gastronomija, smještaj prilagođen obiteljima, blizina nacionalnim parkovima i povijesnom gradu Biogradu samo su neki od razloga zašto se odlučiti na odmor u San Antoniu.

1. Opuštajuć i spokojan boravak

Ukoliko ste ljubitelj prirodnog okruženja, a ujedno zazirete od tipičnog iskustva kampiranja, Mediteransko selo San Antonio pravo je mjesto za Vas.

Biograd plaža

Mediteransko selo San Antonio

Bazen u naselju

U sigurnom ste području s osiguranom intimom stoljetnih borova, a nadomak ste plažama Dražica i Soline, kao i obližnjim atrakcijama kao što su Parkovi prirode Vransko jezero i Telašćica, Nacionalni parkovi Plitvička jezera i Paklenica, ali i Adrenalinski tematski Biograd Fun Park i kraljevski grad Biograd na moru.

Naselje San Antonio šarmantna je zbirka od 69 udobnih kamenih kućica na površini od 17.000 četvornih metara, skrivenoj u borovoj šumi popraćenoj cvrkutom lokalnih ptica i cvrčaka.

Park prirode Vransko jezero

Plitvička jezera

Plaža Dražica, Photo by Tourist Board of Biograd na Moru

Telašćica cliff – Foto by julien, source: Flickr, licensed under Creative Commons Attribution

Soline Beach by: TZ Board of Biograd na Moru

Nacionalni park Paklenica

Atributi smještaja:
 • vanjske terase s prostorom za sjedenje
 • Sve sobe su opremljene klimatizacijom, besplatnim wi-fiem, LCD TV, tušem ili kadom i telefonom
 • Širok raspon tipova soba uključuju standardnetwinconnect dvokrevetnesuperior i obiteljske
 • Prilagođana veličina kreveta: bračni kreveti i twin kreveti sadrže dimenzije 160 x 200 cm i 80×200 cm.
 • Prostrana površina soba: standardne i twin sobe se prostiru na 17m2, superior na 23 m2, twin connect na 34 m2, dok obiteljske sobe imaju ukupnu površinu od 29m2.

Više detalja o opremljenosti smještajnih jedinica možete pronaći ovdje.

2. All-In One ponuda:

U San Antoniu ste bezbrižni, jer na jednom mjestu imate osiguran kompletan sadržaj.

 • Bazen i pool bar: Bazen s kristalno blještavom vodom nezaobilazan je punkt za druženje u kojem će se vaša djeca zabavljati, dok vi uživate u omiljenom koktelu s obližnjeg pool bara.
 • Gastronomija: raznovrsno, autentično i ukusno su glavni atributi gastro ponude Mediteranskog sela San Antonio. Smješten u središtu sela, restoran koristi organski uzgojene sastojke u širokom rasponu hrvatskih i međunarodnih specijaliteta od morskih plodova i mesa.
 • Plaža: svega 300 metara laganog hoda udaljeni ste od prekrasne plaže Dražica
 • Prometna povezanost: Do Biograda je moguće stići jednostavno i brzo – automobilom, zrakoplovom, automobilom, brodom ili željenicom. Smješten u srcu Jadranske obale, Biograd je u neposrednoj blizini Zadra koji osim zračne luke nudi brodsku, željezničku cestovnu povezanost na autocestu A1.
 • Parking: za goste je osiguran besplatan parking

3. Zabava, prirodne ljepote i povijest

Što posjetiti u okolici?
 • Zabavni park Biograd kod Mirnovca mjesto je gdje se želite zabaviti i istražiti više od 30 adrenalinskih atrakcija i restorana
 • Biološki jedinstven lokalitet Park prirode Vransko jezero s ponudom kayakinga, promatranjem autohtonih vrsta ptica, obilaskom poučnih staza, biciklizmom i kušanjem domaćih delicija
 • Nacionalni park Kornati, kameni labirint i najrazvedeniju skupinu otoka u Sredozemlju

Nacionalni park Kornati

Fun Park Biograd

Vransko jezero

Što posjetiti u Biogradu ?
 • Prošećite povijesnom jezgrom srednjovjekovnog grada Biograd na moru, nekad prijestolnicom Hrvatskog Kraljevstva iz 11. stoljeća te uživajte u mjestima fascinantnih katedrala i bazilika koje je sagradio kralj Petar Krešimir IV.
 • Zavičajnom muzeju možete doživjeti povijesne pojedinosti i pogledati ostatke čuvenog trgovačkog broad koji je potonuo 1583. i čija se točna lokacija potonuća nije znala više od 400 godina.

Zavičajni muzej

Povijesna jezgra Biograda

Vransko jezero

Rezervirajte smještaj

Planirajte svoj odmor te rezervirajte željenu smještajnu jedinicu u Mediteranskom selu San Antonio,
kontaktirajući nas direktno za personaliziranu uslugu rezervacije na mail link info@sanantonio.hr ili +385 91 2849152.

Pogledajte našu ponudu