Kamene kućice, plaže, gradska vreva i nacionalni park

16. siječnja 2022

Mediteransko selo San Antonio nudi posebno iskustvo odmora u kamenim bungalovima u neposrednoj blizini prekrasnih plaža, povijesnom Biogradu na moru i pitoresnim selima, kao i Nacionalnom parku Kornati i Parku prirode Vransko jezero.

Planirajte svoj godišnji odmor na vrijeme.  Obično se odlučujete za hotele ili apartmane?  Često se dvoumite između spokojnog i opuštajućeg ambijenta u čistoji prirodi i živahne atmosfere, popraćene gradskom vrevom.  Što ukoliko želite oboje?  Budite orginalni te iznenadite svoju obitelj, društvo ili Vašu bolju polovicu s nešto drugačijem tipu odmora u 2022. godini.  Niste još probali smještaj u kamenim kućicama, skrivenih u borovoj šumi u neposrednoj blizini predivne plaže? 2022. neka bude godina promjena!

Nacionalni park Kornati

Dražica Beach – Photo by Tourist Board of Biograd

Vransko jezero – Photo: Milan Mišo Lakić

Intiman smještaj

Ukoliko volite biti aktivni tijekom dana, mirno spavati po noći, a istovremeno Vas ne privlači ideja potpune izolacije u prirodi, poput kampiranja, Vaš izbor postaje složen. Zamislite da možete imati najbolje od sve tri opcije? Boravak u kamenim bungalovima u Mediteranskom selu San Antonio Vam omogućuje komfor i mogućnost istraživanja obližnjih atrakcija poput parka prirode Vransko jezero, povijesnog Biograda na moru i Biograd Adrenalin Fun tematskog parka.

Mediteransko selo San Antonio čini ljupka zbirka udobnih kamenih bungalova skrivenih među stoljetnim borovima koji pružaju umirujuće mirise popraćene cvrkutom ptica i cvrčaka.

  • 69 bungalova na površini od 17.000 četvornih metara
  • Prekrasna plaža Dražica je udaljeno svega 300 m
  • Sadržaji uključuju: prostranu spavaću sobu, kupaonicu s tušem ili kadom i terasu
  • Obiteljske jedinice se sastoje od dvije spavaće sobe koje dijele kupaonicu i terasu
  • Prekrasno uređenje hortikulture

Atraktivan vanjski bazen smješten je u središnjem dijelu mediteranskog sela pored restorana i  mjesto je okupljanja gdje odrasli ispijaju omiljena pića na cocktail baru, a djeca se zabavljaju u vodi.

Kameni bungalovi

Restoran

Bazen

Kulinarski užitci

Raznovrsno, autentično i ukusno su glavni atributi gastronomske ponude Mediteranskog sela San Antonio.   Smješten u središtu sela, restoran koristi organski uzgojene sastojke u širokom rasponu hrvatskih i međunarodnih specijaliteta od morskih plodova i mesa.

Obližnje atrakcije

Povijesni gradovi – srednjovjekovni grad Biograd na Moru nalazi se na pješačkoj udaljenosti od sela. Prošećite povijesnom jezgrom grada, nekad prijestolnicom Hrvatskog Kraljevstva iz 11. stoljeća, uživajte u mjestima fascinantnih katedrala i bazilika koje je sagradio kralj Petar Krešimir IV.

Plaža Dražice – Photo by Tourist Board of Biograd

Biograd na moru – Photo by Tourist Board of Biograd

Kornati

Svega 30 km od San Antonia i pola sata vožnje dijeli Vas od Zadra, jedne od najznačajnijih city break destinacija na Jadranu gdje možete posjetiti poznate morske orgulje, istražiti rimski forum kao i brojne povijesne atrakcije iz srednje vijeka, poput crkve Sv. Donata.

Nacionalni park Kornati – riječ je o arhipelagu od gotovo 90 otoka, otočića i morskih hridi  i kao takav je najrazvedenija skupina  otoka u Sredozemlju.   Za potpun doživljaj ove oaze ljepote za vrijeme boravka u Mediteranskom selu San Antonio, preporučuje se izlet brodom s polaskom iz Biograda, prikladnim svim dobnim skupinama poput obitelji, grupama prijatelja, te mladim i starijim parovima.

Rimski forum i Sv. Donat

Primošten

Morske orgulje – Zadar

Mjesta za izlazak i provod –  ukoliko ste raspoloženi za večer lude zabave, osim Zadra preporučujemo i odlazak na obližnji otok Pag, poznat po klubskim sadržajima plaži Zrće koju su strani mediji prozvali „hrvatskom Ibitzom“.   Preporučujemo i Vodice te Primošten radi svoje višedesetljetne tradicije kvalitetnih klubova i noćne zabave.

Rezervirajte smještaj

Planirajte svoj odmor te rezervirajte željenu smještajnu jedinicu u Mediteranskom selu San Antonio,
kontaktirajući nas direktno za personaliziranu uslugu rezervacije na mail link info@sanantonio.hr ili +385 91 2849152.

Pogledajte našu ponudu