Proljetni odmor već od €57

03. svibnja 2023

Iskoristite posebnu ponudu za boravke u periodu od 15. svibnja do 15. lipnja i već od €57 po osobi na web stranici Mediteranskog sela San Antonio rezervirajte uslugu polupansiona.  Za vrijeme boravka istražite ljepote obližnjeg Parka prirode Vransko jezero i povijesno nasljeđe Biograda na moru.

Intimnost bez premca

Kamene kućice predstavljaju poseban čar boravka u Mediteranskom selu San Antonio, jer uz umirujuće mirise mediteranskog vrta, hlad stoljetnih borova i cvrkut ptica doživljavate neponovljiv osjećaj ugode i komfora.

Par činjenica o smještaju:

  • 69 kamenih kućica na površini od 17.000 četvornih metara
  • Prekrasna plaža Dražica je udaljeno svega 300 m
  • Sadržaji uključuju: prostranu spavaću sobu, kupaonicu s tušem ili kadom i terasu
  • Prekrasno uređenje hortikulture
  • Sve sobe nude klimatizaciju, internet (wi-fi), TV, tuš ili kadu, radni prostor i ručnike

Saznajte više o Vašem idealnom tipu smještaja.

Gastro ponuda – Jeste li znali?

Smješten u središtu sela, restoran koristi organski uzgojene sastojke u širokom rasponu hrvatskih i međunarodnih specijaliteta od morskih plodova i mesa. Raznovrsno, autentično i ukusno su glavni atributi gastronomske ponude Mediteranskog sela San Antonio.   Vaša usluga polupansiona uključuje bogat buffet doručak i večeru.

Obližnje atrakcije

Park prirode Vransko jezero – U sklopu jednodnevnog izleta, razmotrite i odlazak na istraživačko-sportsku avanturu u jedinstven Park prirode Vransko jezero, udaljeno svega 10 km i 15 minuta vožnje od mediteranskog naselja San Antonio.  Riječ je o oazi mira i ljepote na kojoj se susreću tri potpuno različita krajolika: morska obala, mediteranska močvara i ljupka ravnokotarska naselja, tvoreći jedinstven ekosustav gdje možete uživati u šetnjama po poučnim stazama, promatranju ptica, vožnjom biciklima uz obalu i kušanju autohtonih specijaliteta u kušaonici Kamenjak.

Kraljevski grad Biograd – Posjetite nekadašnje sjedište hrvatskih kraljeva i biskupa koji je vrhunac dosegao  1102. prilikom krunidbe hrvatsko-ugarskog kralja Kolomana.  U kasnijem razdoblju povijesti Biograd postaje dio Mletačke Republike i nosi se sa razaranjima koje su posljedica ratova sa Osmanlijskim carstvom. Preporuka: posjetite i istražite bogatu zbirku burne i bogate povijesti srednjovjekovne povijesti Biograda u Zavičajnom muzeju.  Posebna atrakcija muzeja je blago s potopljenog mletačkog broda iz 16. stoljeća.

Vaš idući korak?

Rezervirajte odmah online ili nas kontaktirajte direktno kako biste iskoristili mogućnost posebne ponude smještaja po cijeni od €57 po osobi za boravke u periodu od 15. svibnja do 15. lipnja.

Rezervirajte smještaj

Planirajte svoj odmor te rezervirajte željenu smještajnu jedinicu u Mediteranskom selu San Antonio,
kontaktirajući nas direktno za personaliziranu uslugu rezervacije na mail link info@sanantonio.hr ili +385 91 2849152.

Pogledajte našu ponudu