San Antonio u proljeće iz 3 razloga

24. svibnja 2023

Odmor u Mediteranskom selu San Antonio s obitelji tijekom proljeća izvrsna je ideja iz 3 razloga: ugodnih temperatura, manjih gužvi i posebne ponude smještaja po cijeni već od €57 po osobi za period boravka do 15. lipnja.

1. Ugodne temperature:

Zamislite se u naselju sa šarmantnom zbirkom udobih kamenih kućica s osiguranom intimom stoljetnih borova, svega nekoliko desetaka metara od mora.  Prostrano naselje s površinom od 17.000 četvornih metara, skriveno je u borovoj šumi koja pruža ugodne mirise uz sveprisutan cvrkut lokalnih ptica i cvrčaka. Obližnje plaže Soline i Dražica posjetiteljima mediteranskog sela omogućuju uživanje moru koje je dovoljno toplo za plivanje, a večeri su svježe i idealne za šetnju uz more.  Dječje igralište u sklopu naselja maloj djeci pruža mogućnost za igranje na otvorenom zraku, a blizina parku prirode Vransko jezero i Nacionalnom parku Paklenica omogućuje obiteljske aktivnosti poput kayakinga, vožnju biciklom uz jezero, pješačenje po poučnim stazama, planinarenje i istraživanje atrakcija poput špilje Manite peći. 

 

2. Manje gužve:

Posjet Mediteranskom selu San Antonio tijekom proljeća omogućuje izbjegavanje gužvi. Proljetni period podrazumijeva manji broj turista i manje gužve na prometnicama, plažama, restoranima i i najposjećenijim atrakcijama u okružju poput nacionalnih parkova Krka i Kornata. Ovo je posebno važno za obitelji koje mogu uživati u mirnijem okruženju te imati više prostora za aktivnosti sa svojom djecom. Manje gužve također znače da će usluga biti brža i ugodnija. Ljubitelji adrenalina mogu iskoristiti manje gužve tijekom proljeća i provesti ugodno popodne za posjet Dalmalandu u sklopu Fun parka Biograd.

3. Posebna ponuda smještaja već od €57

Obzirom na relativno mirniji period posjećenosti, na raspolaganju Vam je i posebna ponuda za boravke u periodu do 15. Lipnja.  Smještaj je moguće rezervirati direktno na web stranici Mediteranskog sela San Antonio po cijeni već od €57 po osobi.

Ponuda smještaja u kamenim kućicama se sastoji od prostrane spavaće sobe, kupaonice s tušem ili kadom i terasu.  Sadržaji uključuju: prostranu spavaću sobu, kupaonicu s tušem ili kadom, terasu u okružju prekrasno uređenje horticulture. Sve sobe nude klimatizaciju, internet (wi-fi), TV, tuš ili kadu, radni prostor i ručnike

Saznajte više o Vašem idealnom tipu smještaja.

Vaš idući korak?

Rezervirajte odmah online ili nas kontaktirajte direktno kako biste iskoristili mogućnost posebne ponude smještaja po cijeni od €57 po osobi za boravke u periodu od 15. svibnja do 15. lipnja.

Rezervirajte smještaj

Planirajte svoj odmor te rezervirajte željenu smještajnu jedinicu u Mediteranskom selu San Antonio,
kontaktirajući nas direktno za personaliziranu uslugu rezervacije na mail link info@sanantonio.hr ili +385 91 2849152.

Pogledajte našu ponudu